mojaakademiasmaku.pl
Autor Mirosław Pawlikowski

Mirosław Pawlikowski

Jako zapalony kucharz i założyciel portalu kulinarnego, moja przygoda z gotowaniem rozpoczęła się w dzieciństwie, kiedy to podglądałem, jak moi rodzice przygotowują rodzinne obiady. Z wykształcenia jestem inżynierem żywności z ponad 15-letnim doświadczeniem w gastronomii, co pozwoliło mi połączyć naukowe podejście do gotowania z pasją do odkrywania nowych smaków. Moim celem jest udostępnianie przepisów, które łączą tradycję z nowoczesnością, promują zdrowy styl życia, ale nie zapominają o przyjemności jedzenia. Chcę, by moja strona była miejscem, gdzie każdy, niezależnie od poziomu umiejętności, może znaleźć inspirację do tworzenia wyjątkowych potraw. Dzielę się nie tylko przepisami, ale również wskazówkami dotyczącymi technik kulinarnych, wyborem składników i sposobami na zrównoważoną dietę, bazując na moim doświadczeniu i ciągłym poszukiwaniu nowych rozwiązań.

 

 
facebooktwitterlinkedin
5 rzeczy, które powinieneś wiedzieć przed zakupem mięsa online
Dania mięsne
5 rzeczy, które powinieneś wiedzieć przed zakupem mięsa online
date-icon
20.01.2025

Mięso od rzeźnika, z marketu, a może…ze sklepu internetowego? Jeśli w Twojej najbliższej okolicy nie ma zaufanego gospodarstwa, w którym mógłbyś zaopatrywać się w produkty, zakupy online wydają się najlepszym rozwiązaniem. Zanim jednak złożysz pierwsze zamówienie, poznaj 5 faktów dotyczących kupowania mięsa w sieci.

1 / 41
Autorzy Mirosław Pawlikowski | mojaakademiasmaku.pl